Φορέας Πιστοποίησης

Εκπαιδευτής

Εκπαιδευτής

logo gpeg
Θέμα: Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Οδηγών Ποδηλάτου MIAS L1/L2
Διάρκεια: 6 ημέρες  
Εκπαιδευτής: Εφραιμίδης Τάσος www.playride.gr / Καλτσής Γιώργος www.facebook.com/FlowTrailMtb/
Φορέας πιστοποίησης: MIAS Mountain Bike Instructor Awards www.mountainbikeinstructor.com
Κόστος: 370 ευρώ/άτομο (Εκπαίδευση:80€ – Πιστοποίηση:290€), ελάχιστοι συμμετέχοντες 5 άτομα
Περιγραφή:

Τα courses της MIAS UK (Mountain-Bike Instructor Award Scheme) L1 & L2 (Non Technical & Technical Terrain) εξασφαλίζουν πλήρη πρακτική και θεωρητική κατάρτιση σε όσους θέλουν να εξειδικευθούν στην καθοδήγηση (Leadership) γκρουπ αναβατών σε δραστηριότητες ορεινής ποδηλασίας.

Το Play Ride είναι ο αποκλειστικός πάροχος της MIAS στην Ελλάδα, για το Mountain Bike Instructor Awards Scheme.

Τα πτυχία της MIAS αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις MTB Leader καθώς και βασική προϋπόθεση εργασίας σε πάρα πολλούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Mountain Biking και του MTB Holidays σε όλη την Ευρώπη.

Τα πτυχία της MIAS είναι αναγνωρισμένα από τη NVQ Awarding Body of NCFE και παρέχουν διαπίστευση από τους εξής οργανισμούς: European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides, The Association of British Cycle Coaches, Cyclists Touring Club (CTC), The Adventure Activities Licensing Authority (AALA), Learning Outside The Classroom Badge and the NVQ Awarding Body of NCFE.

Οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας των σεμιναρίων, είναι σε θέση να αναλάβουν με απόλυτη ασφάλεια την οργάνωση και καθοδήγηση γκρουπ ενηλίκων αλλά και παιδιών που αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν την ορεινή ποδηλασία, τόσο σε τεχνικά όσο και μη τεχνικά εδάφη σε όλη την Ευρώπη.
Ως επαγγελματίας οδηγός (MTB Leader), ο κάτοχος του πτυχίου ΜΙΑS θα πρέπει να φροντίσει επίσης την απόκτηση βεβαίωσης Α’ βοηθειών, η οποία όμως δεν αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή του στο course.

Το πτυχίο Level 1 Mountain Bike Leader / Instructor Qualification απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οδηγήσουν γκρουπ αναβατών σε μη τεχνικά εδάφη (δασικούς δρόμους, πάρκα κλπ).

Το πτυχίο Level 2 Mountain Bike Leader / Instructor Qualification επιτρέπει στους κατόχους του να οδηγήσουν γκρουπ αναβατών σε τεχνικά και απαιτητικά εδάφη.